Välkomna till P04!

I vårt lag tränar pojkar som är födda 2004. Denna säsong spelar vi i Röd serie 4 samt i Röd serie 5 Östra.


Träningstider säsongen 2017/18 är:

Tisdagar 18.15-19.30 Hammarö Arena, Tassehallen.

Torsdagar 19.00-20.00 Mörmohallen

Fredagar 17.00- 18.00 Hammarö Arena, Skoghallen.


Samtliga skall vara ombytta och klara 15 minuter innan träningen börjar (glöm ej glasögon och vattenflaska). Samling sker på hyllan ovanför kiosken i hallen. I Mörmohallen gäller omklädningsrummet.


Kontaktperson för laget är martin.olander@brandskyddslaget.se


Kontaktuppgifter till övriga ledare finns i undersidan Truppen.

Domareschema Hammarö cup P04
2018-01-06 12:00
Domare1 Domare2 Domare3 Domare4
 Tid
Skoghallen (a-hallen)
   
Tassehallen (b-hallen)
   
09.15
Skoghalls IBK blå – Filipstads IBK 
Linus P Elliot R
Skoghalls IBK röd – BKI Sunnanå
Emil S Pontus L
10.15
BKI Sunnanå - Skoghalls IBK blå
Linus P Emil S
Filipstads IBK - Skoghalls IBK röd
Elliot R Pontus L
11.15
Skoghalls IBK röd - Skoghall blå
Elliot R Pontus L
Sunnanå vs Filipstads IBK
Linus P Emil S
 
 
   
 
   
14:00
 
   
Match om 3e pris
Emil S Elliot R
15:15
Final
Linus P Pontus L
 
   
Vinst och hållen nolla igen
2017-10-15 16:25
Då morgongänget vann (6-0 mot Karlstad) och höll nollan ville inte eftermiddagsgänget vara sämre!  Segersiffrorna blev 8-0, där våra båda målvakter spikade igen helt!! Lite ovant att möta ett lag som spelar man/man, men det löste vi bra! Dagens facit med två matcher utan insläppta mål får ändå ses som att vi är på rätt väg i vår övergång till zonspel! Anfallsspelet gentemot olika försvar kommer vi att behöva träna mer på....6 olika målskyttar i matchen visar dock att det finns många som kan hitta nätet när lägen uppstår... 
Referat: Karlstad IBF Ungdom - Skoghalls IBK Utveckling
Bra försvar gav bra start
2017-10-15 11:52
Bra försvar gav en bra start på säsongen. Första matchen mot Karlstad vanns med 6-0 och visade framför allt att killarna tagit till sig vår spelidé.
Playbook del 2 finns utlagd
2017-10-12 18:03
Nu finns Playbook del 2 ute. Återfinns under Dokument här till vänster. Vi flyttar fram positionerna lite och pratar om hur vi vill spela i normalläge (1/3-press) samt hur snabba omställningar bör gå till.
Gå gärna igenom detta med din kille. Jag frågade alla som tränade i tisdags och det var en minoritet som kollat på del 1 hemma! Bakläxa! :)
Redan nu till helgens matcher kommer vi att tillämpa teorin i praktiken!

Mvh Ledarna
Vilket Gäng
2017-07-06 21:50
Ett slutkört (?) gäng efter Per W pass nr 4
FYS ! Jobbig sommarträning, mitt i sommaren, det är 6 juli. 

Undertecknad passade på att ta en liten löptur förbi Hammarö arena för att se om någon hade orkat ta sig ner till kvällens träning....... och vad ser man där. Jo närmare 20 grabbar och 8!! tränare, vilken uppslutning! Bara att hänga på.....

Efter en dryg timmes träning kan vi konstatera att tränarstaben inkl undertecknad behöver sin träning, kul också se att så många grabbar kommer ner och verkligen kämpar. 

Kom dock i håg att många grabbar har tränat mycket och hårt under våren och behöver ett break på några veckor (så de ska inte känna någon stress).

Peter har lovat att köra ett extra pass på Kilene på lördag och sedan ett på tisdag. Vi tipsade annars att gå ihop och köra ett av Pers pass (program finns här på hemsidan under "Dokument" eller på lagets facebook sida). 

Om man tycker programmet är svårt att köra själv och känner att man behöver få upp flåset kan man köra lyktstolpsintervaller det är enkelt och bra. Spring mellan en, två eller tre lyktstolpar och gå/jogga mellan nästa, upprepa i 20-30 minuter.

Som Martin så klokt sa till grabbarna; All denna träning (Fotboll, handboll eller/och denna fysträning) kommer vi må gott av i höst då vi springer ifrån och  är starkare än våra motståndare.

Vi ses nästa torsdag igen!

Mats
 
Våra huvudsponsorer
Profilguiden