Välkomna till P04!

I vårt lag tränar pojkar som är födda 2004. Träningsstart har redan skett och detta är våra träningstider säsongen 2016/2017:


Tisdagar 17.00 -18.15 Hammarö Arena, Hall B, ombyte sker i omkl 7 o 8

Fredagar 16.45 - 18.00 Hammarö Arena, Hall A, ombyte sker i omkl 3 o 4


Vi kommer också ha träningstid varannan torsdag 17.00-18.00 i Mörmohallen (jämna veckor). På denna träning är fokus fys/teknik. Vissa ojämna veckor kommer vi ha teori eller utefys. Se kalendern för veckans upplägg.


Samtliga skall vara ombytta och klara 10 minuter innan träningen börjar (glöm ej glasögon och vattenflaska).


Kontaktperson för laget är magnus.ericsson@yahoo.se


Kontaktuppgifter till övriga ledare finns i undersidan Truppen.

Försäsongen börjar
2017-06-11 22:15
Hej alla glada innebandykillar och föräldrar!

Nu närmar sig sommarlovet och med den också innebandysäsongen, ja det är ju först i september vi går in i hallen men i år startar vi redan nu i juni med försäsongsträning. Första träningen blir nu på torsdag klockan 18:00 - ca 19:30 utanför Hammarö arena, separat kallelse kommer att skickas ut.

Träningarna som kommer att vara under försäsongen är synkade med fotbollen, vi kommer att ha ett pass i veckan med uppehåll några veckor i juli. Vi kommer också att erbjuda ett individuellt program men mer om detta på torsdagens inledande träning.

Killar som har fler än en sommarsport eller som bedriver sommarträning i andra sporter exempelvis ishockeyn bör se dessa innebandyträningar som extra och inte obligatorisk.

Vi har inte fått någon indikation på att någon ska sluta vilket vi tycker är fantastiskt kul och vi hoppas därför på bra uppslutning. Inför torsdagens träning vet vi att någon skolklass har avslutning vilket naturligtvis ska prioriteras. 

Träningarna under juni-augusti blir oftast på torsdagar, men någon vecka kan det bli på tisdagar. Även söndag kan bli aktuellt om det inte är någon fotbollsmatch.

Vi kommer också skicka inbjudan till dessa träningar till dem i fotbollen som inte spelar innebandy och som inte har någon mer sport, förmedla gärna detta.

Väl mött 
Ledarna


Säsongssammanfattning
2017-04-24 17:49

Hej,

 

Nu är innebandysäsongen slut och vi summerar ännu ett lyckat år. Vi ledare tycker grabbarna skött sig utmärkt och vi har verkligen en härlig trupp av 36 spelare att jobba med.


Säsongen har bjudit på 2 träningar i veckan, men vi har också startat upp med en extra fys under en period och vi har haft enskilda samtal och även lite introduktion till teori.

 

Utöver detta har vi spelat en massa matcher närmare bestämt 48 seriematcher och 3 cuper.

 

Resultatet i matcher är av underordnad betydelse, vi ledare är noga med att fokusera på vår prestation mer än resultatet. Ibland vinner vi men gör en sämre prestation och andra matcher förlorar vi med gör en bra prestation utifrån vad vi tränat på. Inte alltid som vårt sätt att spela är det som ger bäst resultat kortsiktigt, men vår uppgift är att utveckla laget och individerna på lång sikt. Resultat från matcher ger dock en bra fingervisning av att vi möter ”rätt” motstånd. När vi nu summerar våra 48 seriematcher ser vi att vi vunnit merparten;

- 32 vinster

- 3 oavgjorda

- 13 förluster

 

I några matcher har resultatet blivit lite för stort, men då oftast i segermatcher.

 

Nu börjar planeringen inför nästa säsong och vi ledare har redan börjat dra upp riktlinjerna, bla kommer vi i samarbete med fotbollen börja med sommarträning en gång i veckan, mer information om detta kommer. Men preliminärt kommer det bli på tisdagar med start inom några veckor.

 

Vi kommer också jobba med ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Vår utmaning ligger i att kunna erbjuda ett bra koncept som håller våra ungdomar kvar oavsett om de spelar innebandy med hög ambition eller med lägre ambition. Det kan vara andra sporter som för tillfället prioriteras eller att man spelar mest för att träffa kompisar. Vi vill oavsett att alla på något sätt ska vara kvar i innebandyn, därför tittar vi på ett system för hur vi bäst ska tillgodose allas behov tills nästa säsong. Detta är viktigt bla då vi ytterligare kommer öka krav på träningsnärvaro.

 

För att lättare kunna planera skulle vi vilja veta om det redan nu finns någon som av någon anledning inte kommer att fortsätta med innebandyn. Maila matslundstedt@hotmail.se och förklara i så fall gärna orsak så att vi får feed back.


Har ni andra frågor kan ni ställa dem till samma mailadress ovan. 

 

Mer information om kommande säsongs upplägg etc kommer senare och vi kommer då att gå ut med anmälningar.

 

Tack för i år och tack alla föräldrar som ställer upp och skjutsar, sitter i sekretariatet, tvättar eller står i cafeterian.


Ledarna

Säsongsavslutning med föräldramatch
2017-04-11 23:13
Go kväll,

Nu kan vi meddela att det blir en match mellan föräldrar och grabbarna på torsdag. Halltid är ordnad i Hammarö arena och vi startar klockan 17:00.
Troligen är vi helt slutkörda 17:45 så vi har god tid på oss att ta oss till Pizzeria Capri där grabbarna bjuds på pizza kl 18:15. Vi kommer också ha lite sammanfattning av säsongen i samband med maten. Vi rundar av det hela runt 19-19:30.

Så ladda ordentligt nu alla föräldrar, detta är nog sista chansen vi ev har någon chans..........

Väl mött ledarna.
Mer info inför Cupen i Örebro
2017-04-05 10:01
 
  1. Skolan vi bor på har absolut NÖTFÖRBUD. Gäller även mandlar. Se till att inget finns med och inga gamla rester i väskor och fickor.

  2. Vi får salar anpassade till hur många vi är och 90 centimeter breda madrasser. Gigantiska luftmadrasser undanbedes.

  3. Gå in på https://www.sportswik.com/ och bli medlem. Ladda ner appen till mobilen och följ lagen Skoghalls IBK P04 Röd samt Blå. Där finns då alla speltider, spelplatser samt att man kan följa resultaten. Vi ledare kan även lägga ut info den vägen under cupen.

MVH

Ledarna

Träning denna vecka
2017-04-03 10:43

Hej,


Nu närmar det sig slutet av säsongen och vår avslutningscup i Örebro till helgen.

Vi har av förståeliga skäl ingen träning på fredag. Imorgon tisdag är det ordinarie träning och vi ser denna som obligatorisk, dvs alla som ska med på cupen till helgen bör delta så att vi får spela ihop våra lag och snacka ihop oss. (De som inte ska med på cupen kan naturligtvis också vara med). Har du förhinder att vara med på morgondagens träning pga sjuk/skadad hör av er till en av oss ledare så att vi vet om detta.


Vi återkommer under veckan med information om en avslutningskväll på säsongen. Vi hoppas att få till detta nästa tisdag eller torsdag.


MVH

Ledarna
 
Våra sponsorer
Profilguiden