Välkomna till P04!

I vårt lag tränar pojkar som är födda 2004. Denna säsong spelar vi i Röd serie 4 samt i Röd serie 5 Östra.


Träningstider säsongen 2017/18 är:

Tisdagar 18.15-19.30 Hammarö Arena, Tassehallen.

Torsdagar 19.00-20.00 Mörmohallen (Gäller från och med 5/10)

Fredagar 17.00- 18.00 Hammarö Arena, Skoghallen.


Samtliga skall vara ombytta och klara 15 minuter innan träningen börjar (glöm ej glasögon och vattenflaska). Nytt för i år är att samling sker på hyllan ovanför kiosken i hallen. I Mörmohallen gäller omklädningsrummet.


Kontaktperson för laget är martin.olander@brandskyddslaget.se


Kontaktuppgifter till övriga ledare finns i undersidan Truppen.

Lyckad försäsongscup i Skara
2017-09-12 10:00
Laget efter finalen. Silver smakade också gott. Foto: Anna Hedberg

16 spelare och ledare drog till Skara på Vilan Cup söndag 10 september. Tanken var att få komma igång inför säsongen och även testa nya spelsystem. Förväntningarna var inte så höga gällande resultat eftersom vi nyss börjat träna. Med sikte helt inställt på prestation före resultat i varje match gav vi oss i kast med Pixbo Wallenstam, Orust IBK samt Mullsjö AIS. Solitt försvarspel och effektiva anfall gjorde att vi vann gruppen och gick vidare till A-slutspel. I semin fick vi möta Fristad GoIF där det också blev vinst efter väldigt bra spel.

I finalen fick vi möta samma lag från Pixbo igen. De hade lyckats vinna över förhandstippade Karlstad i andra semin och ville nu ha revansch mot oss. Vi lyckades inte riktigt uppbåda samma fina försvarsspel i finalen som tidigare matcher och efter 0-2 fick vi nog alla lite "punka". Pixbo vann rättvist med 0-4 efter bra spel.


Mer info finns på http://vilancupen.cups.nu/


Sammantaget är vi nog mer än nöjda. Spelsystemet verkar fungera väldigt bra och vi kan stå upp bra mot andra duktiga lag. Direkt efter finalen var nog alla lite besvikna men efter en stund smakade även ett silver gott!


Vilan Cup kan klart rekommenderas! Fin organisation och fina hallar samt bra nivå på lagen.Playbook P04 del 1 ligger ute - hjälp era killar!
2017-08-24 21:02

Idag gjorde vi första teorigenomgången för vårt helt nya spelsätt som kallas för zonspel. Jämfört med man-man-spel som vi tillämpat hittills är detta mycket svårare men också mycket mer effektivt när vi möter duktiga lag. Det är först nu som killarna generellt har tillräckligt mycket "split-vision" och är mogna för att börja träna på detta.

Det kommer vara en tid nu när vi lär oss spelet då det kanske kommer upplevas som att vi inte gör lika många mål eller då misstag gör att vi släpper in fler mål. Det är helt ok så länge vi försöker utveckla oss. P03 gjorde samma ändring förra säsongen och det tog en termin innan det satt någorlunda.

Än så länge har vi endast startat upp med grunden för försvarsspelet. Detta ska gnuggas ett tag innan vi för in ytterligare saker för att senare även gå över till omställningar och anfallspel, powerplay och boxplay. Under "Dokument" i menyn till vänster finns del 1 av vår nya Playbook. Ladda gärna ner och läs tillsammans med era killar. Allra helst, be dem förklara för er :) Då kommer de lära sig allra bäst.


Med vänlig hälsning Ledarna

Målvaktscamp i Skoghall 3-4 november
2017-08-16 09:19
Tillfälle för alla målvakter att träna tillsammans och få utvecklas lite extra! Läs mer på

http://www.skoghallsinnebandy.net/start/?ID=72959

Mvh Martin
Vilket Gäng
2017-07-06 21:50
Ett slutkört (?) gäng efter Per W pass nr 4
FYS ! Jobbig sommarträning, mitt i sommaren, det är 6 juli. 

Undertecknad passade på att ta en liten löptur förbi Hammarö arena för att se om någon hade orkat ta sig ner till kvällens träning....... och vad ser man där. Jo närmare 20 grabbar och 8!! tränare, vilken uppslutning! Bara att hänga på.....

Efter en dryg timmes träning kan vi konstatera att tränarstaben inkl undertecknad behöver sin träning, kul också se att så många grabbar kommer ner och verkligen kämpar. 

Kom dock i håg att många grabbar har tränat mycket och hårt under våren och behöver ett break på några veckor (så de ska inte känna någon stress).

Peter har lovat att köra ett extra pass på Kilene på lördag och sedan ett på tisdag. Vi tipsade annars att gå ihop och köra ett av Pers pass (program finns här på hemsidan under "Dokument" eller på lagets facebook sida). 

Om man tycker programmet är svårt att köra själv och känner att man behöver få upp flåset kan man köra lyktstolpsintervaller det är enkelt och bra. Spring mellan en, två eller tre lyktstolpar och gå/jogga mellan nästa, upprepa i 20-30 minuter.

Som Martin så klokt sa till grabbarna; All denna träning (Fotboll, handboll eller/och denna fysträning) kommer vi må gott av i höst då vi springer ifrån och  är starkare än våra motståndare.

Vi ses nästa torsdag igen!

Mats
Försäsongen börjar
2017-06-11 22:15
Hej alla glada innebandykillar och föräldrar!

Nu närmar sig sommarlovet och med den också innebandysäsongen, ja det är ju först i september vi går in i hallen men i år startar vi redan nu i juni med försäsongsträning. Första träningen blir nu på torsdag klockan 18:00 - ca 19:30 utanför Hammarö arena, separat kallelse kommer att skickas ut.

Träningarna som kommer att vara under försäsongen är synkade med fotbollen, vi kommer att ha ett pass i veckan med uppehåll några veckor i juli. Vi kommer också att erbjuda ett individuellt program men mer om detta på torsdagens inledande träning.

Killar som har fler än en sommarsport eller som bedriver sommarträning i andra sporter exempelvis ishockeyn bör se dessa innebandyträningar som extra och inte obligatorisk.

Vi har inte fått någon indikation på att någon ska sluta vilket vi tycker är fantastiskt kul och vi hoppas därför på bra uppslutning. Inför torsdagens träning vet vi att någon skolklass har avslutning vilket naturligtvis ska prioriteras. 

Träningarna under juni-augusti blir oftast på torsdagar, men någon vecka kan det bli på tisdagar. Även söndag kan bli aktuellt om det inte är någon fotbollsmatch.

Vi kommer också skicka inbjudan till dessa träningar till dem i fotbollen som inte spelar innebandy och som inte har någon mer sport, förmedla gärna detta.

Väl mött 
Ledarna


 
Våra sponsorer
Profilguiden