Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skoghalls Innebandy
Dam-U Div 2/JAS
Välkomna till DamU:s lagsida
Dam-U kommer under 2018/19 att spela i division 2 och JAS.
Nya spelare med stor erfarenhet förstärker DamU
2017-10-13 16:10
Erfarenhet och rutin är några av framgångsfaktorerna när man jobbar med utveckling. På ledarsidan inom DamU så samlar Larsa, Dick, Hasse och Nanny ihop långt över sextio år tillsammans i erfarenhet och det känns betryggande.

Då vi har en ung DamU-trupp så blir vi naturligtvis överförtjusta när två stycken rutinerade f d A-lagsspelare knackar på dörren och vill delta i vår verksamhet.
I detta fall var det frågan om Linda Olsson och Alexandra Eliasson som efter något års uppehåll var sugna på att återigen bära skoghallsfärgerna. Och det var full fart från början. Alex missade inte en enda träning sin första vecka!

Linda gjorde nypremiär i Skoghalls matchdress mot GS86 AIF den 10 oktober. En match som Skoghall vann på ett förtjänstfullt sätt. 
Vi tog ett snack med henne efter matchen.

Linda, hur kom det sig att du sökte dig tillbaka till Skoghalls Innebandy?
- Det handlar om att jag fått tillbaka suget till innebandy. Och i och med att jag spelat i Skoghall hela min uppväxt så kändes det självklart att komma tillbaka hit igen.

När du senast spelade, var spelade du då?
- Nyligen spelade jag två säsonger i Norge på låg nivå. Då handlade det mest om att hålla igång och kvaliteten på spelet var inte särskilt hög. Senast jag spelade i Sverige var i Skoghall säsongen 2010/11.

Vad har du för personligt mål med innebandyn?
- Först och främst vill jag helt enkelt bara komma in i spelet igen. Och i och med att jag inte spelat på länge så förstår jag att det kommer att bli en omställning. Men jag vet att vinnarskallen kommer tillbaka när jag spelar, det fick jag känna på direkt.

Hur känns det nu efter första matchen?
- Bortsett från att jag var väldigt nervös så var det i alla fall kul att komma ut på planen igen. Dessvärre råkade jag stuka foten vid ett tidigt skede och därför blev det inte så mycket speltid. Men det kändes lite bättre mot slutet och det var självklart väldigt skönt att göra mål direkt i första matchen.

Hur känns det att komma in i DamU-truppen?
- Det verkar vara ett härligt gäng. Många som är mycket yngre än mig och som har stor potential.


Vi inledde med att prata om erfarenhet och rutin, och att de är viktiga faktorer för att lyckas bra med utveckling. Nanny har redan med sin stora erfarenhet av innebandy gjort ett fint intryck, och med Alex och Linda i truppen, så kommer de yngre tjejerna att ha många bra förebilder att dra lärdom av under årets säsong.
Att Hasse Lundström påstår att Linda är den bästa innebandyspelare han tränat gör inte det hela mindre spännande direkt.

#viärskoghall Förstärkning i ledarlaget
2017-09-20 16:47
Glada nyheter!

Nanny Ögren kommer att gå in i ledarlaget runt DamU och kommer säkerligen att bli en bra förebild för de yngre tjejerna.

"Kul att få coacha tjejerna och se dem utvecklas!", säger Nanny om sitt nya uppdrag.

Nanny kommer, förutom att träna tjejerna, även agera spelande coach. 

#viärskoghall
Träningsstart
2017-08-18 20:02
V34 tränar vi måndag 18.00-19.00 Tassehallen samt onsdag 19.00-20.00 Tassehallen.
From V35 tränar vi efter de ordinarie träningstiderna:
Tisdag 19.30-20.20 Tassehallen
Onsdag 20.15-21.45 Skogshallen
Torsdag 19.00-21.00 Tassehallen
Hjälp till att sprida detta till alla i truppen (saknar e-postadresser så alla får inte denna avisering)
 
Våra huvudsponsorer
Profilguiden