Vill du stötta Skoghalls Innebandy? Köp en soffbiljett! Swisha 50 kronor till 123 557 33 73, du har samtidigt chans att vinna fina priser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy
Hammaröcupen

Hammaröcupen 2020 - INSTÄLLD
2020-03-26 08:38

Tyvärr tvingas vi ta beslutet att ställa in årets upplaga av Hammaröcupen.

Vi gör detta på grund av rådande situation med coronaviruset och att bedömningen är att restriktionerna som nu finns inte kommer försvinna inom kort utan kanske snarare utökas.

Det har också varit ett stort antal lag som inte kunnat delta på de nya datumen vilket vi naturligtvis har förståelse för.

Vi tycker självklart att det är jättetråkigt att behöva lämna detta besked men vi har hamnat i ett läge där det är nödvändigt att göra det för att ta vår del av ansvaret för att minska smittspridningen av viruset.
Mest tråkigt såklart för alla barn som sett fram emot en häftig cupdag och säsongsavslutning.

Alla matpaket kommer betalas tillbaka. 50% av anmälningsavgiften kommer också återbetalas. Anledningen till att vi behåller halva anmälningsavgiften är för att täcka framförallt arbetskostnader som vi haft med cupen fram till dagens datum. Vi hoppas och tror att ni har förståelse för detta.

Vi kommer att betala tillbaka avgifterna i en takt som föreningens ekonomi tillåter.
Skicka uppgifter till kansli@skoghallsinnebandy.se var pengarna ska betalas in. Vi behöver veta vilket lag, vilken åldersklass samt vilket kontonummer som det gäller.

Vi tackar för ert stora intresse för årets cup (även om den inte gick att genomföra) och siktar mot en riktigt kul cup nästa säsong istället! :)

Med vänlig hälsning,
Skoghalls Innebandy

Vid tangenterna,
Cupansvarig Markus Linryd
kansli@skoghallsinnebandy.se

Hammaröcupen 2020 FLYTTAS FRAM
2020-03-14 15:26

Hej!

Tack för ert tålamod i väntan på besked.

Vi har de senaste dagarna arbetat intensivt för att kunna hitta en lösning där vi kan genomföra Hammaröcupen men utan att riskera något för alla inblandade med tanke på rådande situation med coronaviruset.

Vi har landat i lösningen att flytta fram cupen* och nedan ser ni de nya datumen som gäller.

*Klasserna P07 och F06/07 ställs in p.g.a. hänsyn till fotbollens tävlingsverksamhet som börjar runt dessa datum.

Vi gör denna flytt för att ge alla lag chansen att få komma hit och spela cupen som framförallt alla barn sett fram emot under en längre tid.
Skulle det visa sig att situationen inte blir bättre och vi ändå inte kan genomföra cupen så kommer vi ställa in i rimlig tid innan dem nya datumen. Vi kommer självklart följa riktlinjer från våra myndigheter som är experter på detta.

Här följer dem nya datum som gäller för cupen:

18/4: P09
19/4: P08 och F08/09

25/4: P10
26/4: P11 och F10/11


Återbetalningsvillkor:

  • Om vi utifrån myndighetsbestämmelser, Riksidrottsförbundet eller Innebandyförbundet måste ställa in cupen eller klasser.
  • Om laget inte kan/vill vara med på de nya datumen.
  • Om det inte blir tillräckligt många lag i en grupp.

Gäller följande:

Återbetalning med 50% av anmälningsavgiften. Matpaket betalas tillbaka.

Återbetalning sker succesivt under 2020 då vi som förening inte kan hantera återbetalning omgående. Vi ber om er förståelse för detta i denna speciella situation.

För de klasser som är inställda kommer vi ta kontakt under kommande vecka för återbetalning.

Anmälda lag som inte kan/vill delta på de nya datumen avanmäler sig till kansliet senast 27/3. Ni kommer då få info om återbetalning.

Vi har tagit detta beslut i samförstånd med Värmlands Innebandyförbund, Värmlandsidrotten samt Värmlands Fotbollsförbund och hoppas såklart att vi kan genomföra cupen på de nya datumen!

Vi vill verkligen poängtera att vi följer utvecklingen noga och kommer det nya direktiv från ansvariga myndigheter så kommer vi självklart agera utifrån detta.

Ni är välkomna att höra av er med frågor via mejl, kansli@skoghallsinnebandy.se.

Vi önskar alla en trevlig helg!

Med vänlig hälsning,
Skoghalls Innebandy
kansli@skoghallsinnebandy.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra huvudpartners
Profilguiden