Vill du stötta Skoghalls Innebandy? Swisha valfritt belopp till 123 106 45 34. Stort tack för ditt bidrag!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skoghalls Innebandy
Hammaröcupen

Hammaröcupen 2020 - INSTÄLLD
2020-03-26 08:38

Tyvärr tvingas vi ta beslutet att ställa in årets upplaga av Hammaröcupen.

Vi gör detta på grund av rådande situation med coronaviruset och att bedömningen är att restriktionerna som nu finns inte kommer försvinna inom kort utan kanske snarare utökas.

Det har också varit ett stort antal lag som inte kunnat delta på de nya datumen vilket vi naturligtvis har förståelse för.

Vi tycker självklart att det är jättetråkigt att behöva lämna detta besked men vi har hamnat i ett läge där det är nödvändigt att göra det för att ta vår del av ansvaret för att minska smittspridningen av viruset.
Mest tråkigt såklart för alla barn som sett fram emot en häftig cupdag och säsongsavslutning.

Alla matpaket kommer betalas tillbaka. 50% av anmälningsavgiften kommer också återbetalas. Anledningen till att vi behåller halva anmälningsavgiften är för att täcka framförallt arbetskostnader som vi haft med cupen fram till dagens datum. Vi hoppas och tror att ni har förståelse för detta.

Vi kommer att betala tillbaka avgifterna i en takt som föreningens ekonomi tillåter.
Skicka uppgifter till kansli@skoghallsinnebandy.se var pengarna ska betalas in. Vi behöver veta vilket lag, vilken åldersklass samt vilket kontonummer som det gäller.

Vi tackar för ert stora intresse för årets cup (även om den inte gick att genomföra) och siktar mot en riktigt kul cup nästa säsong istället! :)

Med vänlig hälsning,
Skoghalls Innebandy

Vid tangenterna,
Cupansvarig Markus Linryd
kansli@skoghallsinnebandy.se


Nyhetsarkiv
 
Våra huvudpartners
Profilguiden