Skoghalls Innebandy
Välkommen till Skoghalls Innebandycamp 2018
2018-05-24 17:19
Ta chansen att vara med på sommarens roligaste innebandycamp som ger dig den perfekta starten på en ny innebandysäsong!

Duktiga ledare, roliga aktiviteter och en fin miljö att vistas i är några av sakerna som väntar dig!
Vi presenterar Skoghalls Innebandys samarbetspartners
2018-05-22 17:58
Med start idag så kommer vi presentera de sponsorer och samarbetspartners som har valt att förlänga sina avtal med oss men också dem som är nya in i vår gemenskap denna säsong.

Våra samarbetspartners är en grundpelare för att vi ska kunna bedriva den stora verksamhet som vi gör, hela vägen från ungdomsverksamheten till vår jämställda elitverksamhet på A-lagsnivå.

Vi inleder stolt med att konstatera att AB Hammaröbostäder har valt att förlänga sitt avtal med oss för ytterligare två säsonger!
Hammaröbostäder är det lokala bostadsbolaget som idag hyr ut drygt 800 hyresrätter och som har som vision att erbjuda ett attraktivt boende i skärgårdskommunen. Ett stabilt företag som framförallt uppskattar vår stora ungdomsverksamhet och vårt tänk kring jämställdhet.

Markus Linryd från marknadsgruppen kommenterar förlängningen av avtalet så här:
" Vi från Skoghalls Innebandys sida är mycket glada och stolta över att förlänga detta fina samarbete med ett stort lokalt företag som Hammaröbostäder. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete de kommande åren och hälsar Jan med personal och naturligtvis alla hyresgäster välkomna till nya spännande säsonger med Skoghalls Innebandy"

Fler förlängningar och nyförvärv på marknadssidan kommer fortlöpande presenteras på hemsidan och via våra sociala medier. Håll utkik!
Jasmine klar för Skoghalls Innebandycamp!
2018-05-20 18:02
Hon blev nyss uttagen på landslagsläger på Bosön och i sommar finns hon med som ledare på vår Innebandycamp, Jasmine Lahti Bonté.

Ta med kompisarna och anmäl er till sommarens roligaste innebandyläger!
Daniel Friberg klar som ledare för Skoghalls Innebandycamp!
2018-05-16 08:09
En av herrlagets stora publikfavoriter, Daniel Friberg kommer vara med och leda killgrupperna under Skoghalls Innebandycamp 2018!

Ta chansen att umgås med Friberg och massor av kompisar under en härlig lägervecka i sommar, anmälan gör du enkelt här på hemsidan.
Snart dags för Ledarmöte och Årsmöte
2018-05-15 15:54
Lördagen den 16 juni är det dags för det årliga ledarmötet, samt Skoghalls IBK:s årsmöte.

Ledarmötet

Ledarmötet sker mellan 1630 och 1730, och därefter vidtar årsmötet.
Från styrelsens sida ser vi helst att minst en ledare ur vart och ett av föreningens lag deltar under ledarmöte (och årsmöte).

Motioner till årsmötet

Som betalande medlem har man rätt att inkomma med motioner till årsmötet. Dessa motioner ska beredas av styrelsen innan de tas upp för behandling och votering under årsmötet.

Motioner skall vara inkomna till föreningens sekreterare senast den 25 maj kl 1800. 
Mejla motioner till: sekreterare@skoghallsinnebandy.se

En mer formell kallelse till ledarmöte och årsmöte kommer under nästa vecka.

Hälsningar,
/ Sekreteraren


Kampanj: Skoghalls Innebandycamp - Hammaröcupen 2019
2018-05-11 15:20
Vi drar nu igång en kampanj som går ut på att alla lag som har minst 5 st spelare som anmäler sig till Skoghalls Innebandycamp 2018 får halverad anmälningsavgift till Hammaröcupen 2019. Alla lag som har minst 10 st spelare som anmäler sig får gratis anmälningsavgift till Hammaröcupen 2019!

Några lag har redan flera stycken anmälda och vi hoppas att ni sprider detta i era lag så att ni kommer upp i tillräckligt antal för att ta del av fördelarna i denna kampanj.

Välkomna in med er anmälan!
Nyheter från våra lag
 
Våra huvudsponsorer
Profilguiden