Våra sponsorer
Profilguiden
Stort intresse för Hammaröcupen 2017!
2017-02-20 17:37
1,2 och 8:e april arrangerar vi i Skoghalls Innebandy Hammaröcupen 2017.
En endagscup som vänder sig till tjejer och killar födda 05,06 eller 07.
Vinnare av platserna i Kinnarpssoffan..
2017-02-17 14:38
Vinnare av platserna i Kinnarpssoffan på söndag är:

Louise Stålhammar

Stort grattis!

Rätt svar på frågan var:
Albin Englöw
Andreas Jansson
Oscar Thorén
Joakim Säther
Hampus Svenaeus

Ny chans att vinna arenans häftigaste platser kommer när vi tar emot GS 86 hemma i seriens sista omgång!

Vinn bästa platserna i Kinnarpssoffan!
2017-02-15 14:06
En av våra trogna sponsorer Kinnarps och Skoghalls Innebandy inleder ytterligare ett samarbete, mycket glädjande!

Nu har du/ni chansen att vinna en plats i det vi kommer kalla för Kinnarpssoffan som kommer stå placerad mitt på bortre kortsidan med en fantastisk överblick över arenan. Ni ser matchen från denna vy och vi bjuder även på kaffe och bulle från cafeterian! Den lyckliga vinnaren får ta med sig två personer och vara dagens gäster i soffan.

Vi kommer ha detta koncept på herrarnas avslutande hemmamatcher och premiär blir på söndag när vi tar emot KFUM Örebro.

För att ha chans på platserna i soffan behöver du svara rätt på följande fråga:
Vilka spelare från Skoghalls IBK Herr kom på topp 15-listan i poängligan i DM 16/17?
Skicka svaret och ditt telefonnummer till markus@skoghallsinnebandy.net senast kl.11.00 på fredag för att ha chans att vinna. Vinnaren presenteras på fredag eftermiddag.

Lycka till!
Ny vecka med mycket innebandy!
2017-02-14 12:13
Efter en bra helg för våra A-lag med segrar för båda lagen så fortsätter matcherna direkt denna vecka. 3 matcher återstår för damerna som på lördag tar emot Västra Mälardalen IB i Hammarö Arena, matchstart 13.00. Skoghall ligger just nu fyra i tabellen men har chans att knipa en tredjeplats om man får till en bra avslutning på säsongen. Lördagens motstånd Västra Mälardalen återfinns på andraplatsen så det är upplagt för riktigt bra innebandy. Vi hoppas att många tar sig till hallen för att stötta laget i säsongens näst sista hemmamatch! De 50 första betalande bjuder vi på kaffe och kanelbulle så ett tips är att se till att vara på plats i tid!

Herrarna tog en stark bortaseger mot Surahammar i helgen som gick och reser redan på onsdag till Arvika för att försöka plocka hem en ny trepoängare på bortaplan. På söndag får ni chansen att se laget på hemmaplan igen! Senast var i sponsormatchen mot Kumla som gav en 10-2 seger. Tabelljumbon Örebro kommer på besök, matchstart 16.00. Första gången som alla nyförvärven kommer vara med i laguppställningen och extra kul att detta sker på hemmaplan! Mycket jämnt i tabellen och viktiga poäng på spel i varje match.
Under helgens matcher kommer vi även testa tekniken för att kunna erbjuda publiken reprisbilder på vår LED-skärm vid mål och andra situationer, riktigt kul att kunna erbjuda publiken en ytterligare bättre upplevelse i vår hemmaborg!

Väl mött på lördag och söndag!

DM Guld till P13 och Herrarna
2017-02-06 18:14
Skoghalls IBK Pojkar 13
Det blev 2 guld och 2 silver och 3 brons till Skoghall i årets upplaga av DM.
Lyckad sponsormatch!
2017-02-02 10:56
Välfyllda läktare i Hammarö Arena Foto: Peter Tufvasson
I lördags var det dags för säsongens sponsormatch när herrlaget tog sig an Kumla IBK i hemmaborgen Hammarö Arena. Våra sponsorer, både företag och privatpersoner hade lagt x-antal kr per åskådare vilket innebar att vi kunde erbjuda fritt inträde på matchen. Vi hade även flera aktiviteter kring matchen som uppskattades av publiken, t.ex. godisregn, gratis festis för barnen, sponsorlotteri och grillade hamburgare. Vi passade även på att uppmärksamma våra duktiga killar som tog SM-brons med Värmland i Umeå.

Laget bjöd på en stabil insats med flera snygga mål som var i publikens smak. Segersiffrorna skrevs till slut till 10-2 efter ett ryck i sista perioden. Roligt att grabbarna bjöd på bra innebandy inför en stor publik! Många autografer fick skrivas till våra unga supportrar efter matchen, 5-målsskytten Albin Englöw var naturligtvis en av dem som fick skriva flest!

Vi från Skoghalls Innebandy vill tacka alla sponsorer, dem 462 personerna i publiken och alla som jobbade med arrangemanget för att ni gjorde detta till en härlig innebandylördag i Hammarö Arena!


Nyheter från våra lag
P06, 20/02 22:04 
Dam-U Div 2, 20/02 16:49 
Dam-U Div 2, 20/02 14:08 
F07-08, 20/02 07:44 
P04, 19/02 16:29