Två sista veckorna att anmäla till campen!
2017-06-19 17:46
Andreas "Ante" Jansson är en av ledarna på campen
Idag är det två veckor kvar innan sista anmälningsdag till årets camp.

Det finns ett fåtal platser kvar i killgrupperna men dem är nästan fyllda nu. Vi rekommenderar att ni skickar in anmälan omgående om ni önskar vara med i någon av dessa grupper.

I tjejgrupperna finns fler platser och ni är välkomna med er anmälan, har man t.ex. önskemål att hamna i samma grupp som någon yngre eller äldre kompis så kan man skriva det som ett önskemål i sin anmälan.

Ta chansen att vara med på årets roligaste innebandyvecka! Välkomna!
Sommarläsning med Skoghalls IBK
2017-06-15 11:24
Nu är det studenttider och avslutning i skolorna, nästa vecka väntar midsommar och allt som hör detta till. En härlig tid och vi hoppas på en sommar med mycket sol och värme! Här kommer en liten uppdatering kring vad som händer just nu i Skoghalls Innebandy.

Våra representationslag tränar på för fullt med försäsongsträningen under ledning av fystränaren tillika kvalhjälten Rasmus Bergström och det ser riktigt lovande ut inför kommande allsvenska säsong för både damerna och herrarna. I våra ungdomslag är det många som idrottar i andra sporter under sommaren men även där finns lag som tränar försäsongsträning för att komma väl förberedda till kommande säsong. I augusti är det dags för Skoghalls Innebandycamp och förberedelserna pågår för fullt, några enstaka platser finns kvar på killsidan medan det finns fler platser på tjejsidan. Sista anmälningsdag är 3/7.

För alla er som längtar till kommande säsong så kan vi rekommendera detta:

Vi kommer under sommaren bjuda er på intervjuer med flera av våra spelare i a-lagen där vi stämmer av läget med träningen, vad dem hittar på under semestern/sommarlovet och hur dem ser på kommande säsong. Härlig sommarläsning utlovas med start veckan efter midsommar!

Vi i Skoghalls Innebandy önskar er alla en riktigt skön sommar!

Daniel Friberg klar som ledare på Innebandycampen!
2017-06-08 11:37
Nu har vi gjort klart med ännu en ledare till sommarens camp. Det är vår målvakt från Herr-A Daniel Friberg som kommer vara med och leda killgrupperna tillsammans med Andreas "Ante" Jansson och William Ronnergård. Daniel kommer naturligtvis ge dem målvakter som är med extra tips och idéer att ta med sig in i säsongen.

Daniel har skrivit nytt kontrakt med Skoghall och kommer vara med i truppen som spelar i Allsvenskan 17/18. Stor hjälte var han när han hoppade in i den sista och avgörande kvalmatchen i våras och i allra högsta grad bidrog till avancemanget!

Vi är glada att Daniel ska vara med oss på lägret i sommar!

Ni som ännu inte anmält er, passa på nu! Sista anmälningsdag är 3/7. Vi lottar ut en fri plats bland dem som anmäler sig under juni.
Spelarpresentation Dam: Wilma Persson
2017-06-02 21:05
På grund av tidsbrist har det dröjt lite med presentationerna men den som väntar på något gott............
I dag presenterar vi forwarden Wilma Persson född 00 från de egna leden.
Sista månaden att anmäla till campen!
2017-06-02 11:40
Nu är det sista månaden att anmäla till årets upplaga av Skoghalls Innebandycamp. Sista anmälningsdatum är 3 juli. Det är just nu 75 st anmälda i dem olika klasserna och vi har plats för att ta emot fler. Vi har under den senaste tiden gjort klart med fler ledare som kommer ha hand om grupperna och planeringen för dagarna är i full gång. Vi ser fram emot två veckor med mycket skratt och roliga dagar där innebandyn och glädjen står i fokus!

Vill du också vara med så finns fortfarande chansen att anmäla sig, anmälningsformuläret finns på campsidan här på hemsidan. Där kan du även se vilka av kompisarna som redan har anmält sig.

Vi kommer lotta ut en vinnare under juni som får en fri plats och sin anmälningsavgift återbetald. Förra månadens utlottning vanns av Johanna Ahlqvist.

Välkomna med er anmälan!
Spelarpresentation Dam: Rebecka Ljungqvist
2017-05-25 08:12
Då kör vi på med en presentation av en målvakt nämligen Rebecka Ljungqvist, vår enda spelare i truppen som är född 1999 faktiskt.
Nyheter från våra lag
P04, 11/06 22:15 
Innebandycamp 2017, 09/05 17:59 
F03, 03/05 09:10 
P04, 24/04 17:49 
P06, 21/04 19:21 
 
Våra sponsorer
Profilguiden