Köp din matchbiljett här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy
FAQ

Ledare
Medlemshantering - Spelare & Ledare
 
Ledare får inloggningsuppgifter till sportadmin där man kan hantera sitt lag och skicka kallelser. Kontakta kansliet, kansli@skoghallsinnebandy.se för att få dina inloggningsuppgifter.
Nya spelare anmäler sig via hemsidan och valet "Bli medlem" som finns på förstasidan. Följ instruktionerna och fyll i anmälan.
 
Medlemsavgifter och Licensiering
 
Befintliga spelare faktureras automatiskt under hösten och man väljer då om man vill fortsätta och betala fakturan eller om man slutat.
Nya spelare faktureras när dem anmälts till laget.
För att få sin spelarlicens krävs att medlems och träningsavgiften är betald.
Vid frågor kring licensiering eller fakturor, kontakta kansliet.
Matchflytt
 
Ibland kan man bli tvungen att flytta en match. Nedan följer en kort instruktion hur man går till väga:
 
Vid hemmmatch:
1. Kontakta bortalaget för att få några förslag på alternativa datum för matchen.
2. Kontakta kansliet och stäm av vilka av alternativen det finns lediga tider.
3. När man är överens med motståndaren och har fått en matchtid så loggar man in på IBIS, klickar sig fram till aktuell match och klicakr på "flytta matchen". Där fyller man i ny matchtid och skickar iväg ansökan. När bortalaget godkänt matchflytten i IBIS är allt klart.
 
Vid bortamatch:
1. Kontakta motståndarna och förklara varför ni behöver flytta matchen och föreslå alternativa tider för matchen.
2. När ni är överens om en matchflytt, godkänn flytten i IBIS.
 
Försäkring och Sjukvård
 
Alla spelare som är registrerade (licensierade) i IBIS för Skoghalls Innebandy är försäkrade genom ett samarbetsavtal som Svenska Innebandyförbundet har träffat med Folksam. 
 
Följande rutin beskriver vad som gäller om man är i behov av sjukvård - http://www.skoghallsinnebandy.net/docs/337/7501/Policy%20-%20Sjukv%C3%A5rd.pdf
Utbildning
 
Om du vill gå en utbildning i Värmlands Innebandyförbunds regi så skall du kontakta föreningens kansli och erhålla klartecken innan du anmäler dig till kursen. Skoghalls Innebandy står för utbildningskostnaden.
 
 
Våra huvudpartners
Profilguiden