Köp din matchbiljett här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy
FAQ

Domarutbildning/tillsättning

Utbildning:

Skoghalls Innebandy erbjuder alla som vill döma chansen att gå VIBF:s domarutbildning. Klubben står för utbildningskostnaden. Domaren bekostar sina egna domarkläder.

 

Tillsättning:

När man gått domarutbildningen kommer man registreras som en av föreningens domare.

När det är dags för matcher så skickas det ut ett sms med vilka möjliga uppdrag som finns. Domaren svarar sedan vilka matcher man har möjlighet att döma. Utifrån svaren fördelar klubbens domaransvarige ut uppdragen och skickar ett sms till domarna vilka matcher man får döma. Domaren bekräftar i ett sms att man läst vilken/vilka match/matcher man ska döma.

 

Klubben tillsätter domare i serierna från Flickor Röd 4 respektive Pojkar Röd 5 och yngre.

 

Domarvärdar:

På våra hemmamatcher där vi har föreningsdomare ska alla lag ha en utsedd domarvärd som finns på plats för att stötta domaren i samband med matchen vid eventuella frågor eller problem som kan dyka upp.

 

Domaransvarig Skoghalls Innebandy:

 

Markus Linryd, markus@skoghallsinnebandy.se, 070-4821852.

Domarkvittenser
Domarkvittenser skall fyllas i och lämnas in till föreningens kansli. Är inte kansliet öppet så kan kvittona lämnas in i kiosken för vidare leverans till kansliet.
 
 

 
 
Våra huvudpartners
Profilguiden