Köp din matchbiljett här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy
FAQ

Frågor & Svar

Nedan hittar ni en lista på vanliga frågor och svar:

 

Ska sargen plockas in?

 

Om det inte kommer något lag efter er träning ska sargen plockas in. På fredagar och lördagar kan sargen stå kvar om det är matcher under helgen. På söndagar ska sargen ner efter sista matchen.

 

Hur startar jag upp cafeterian?

 

För att komma in i cafeterian ber du Markus på kansliet eller vaktmästaren låsa upp.

På bänken bredvid ipad och kortläsare finns en pärm där du hittar all info du behöver för att klara av ditt kioskpass. Där finns bland annat en guide som beskriver hur du startar upp cafeterian.

 

Vad är numret till vaktmästarna?

 

Svar: 054-515600

 

Hur lägger jag till en ny medlem?

 

Klicka på "bli medlem" på hemsidans förstasida. Fyll i uppgifter och skicka in anmälan.

 

När blir man licensierad och kan spela match?

 

När man betalat sin medlems/träningsavgift blir licensen betald och man kan vara med på matcher. OBS! Se till att betala avgiften i god tid innan första matchen då det är en fördröjning på några dagar efter man betalat till att licensen är klar. Kolla igenom er trupp i IBIS i god tid innan första matchen så att ni ser att alla är licensierade och klara.

 

Vad ska man betala om man börjar mitt i säsongen?

 

Börjar man innan årsskiftet aktuell säsong betalar man full tränings och medlemsavgift. Börjar man efter årsskiftet aktuell säsong så betalar man halva träningsavgiften och full medlemsavgift. Ta kontakt med kansliet för support med detta.

 

Jag har bestämt mig för att sluta under en pågående säsong, får jag avgiften tillbaka?

 

Har man enbart hunnit vara med någon enstaka träning så kan man kontakta kansliet för att få sin avgift återbetalad. Har man däremot varit med en längre period så återbetalas inte avgiften.

 

Vilket omkädningsrum ska vi ha?

 

Omklädningsrumsschema har skickats ut till ledare och sitter utanför varje omklädningsrum.

Vid match står det på infotavlan direkt till höger innanför huvudentren vilket omklädningsrum ert lag ska ha.

 

Uppvärmningsbollar till match?

 

Laget använder sina egna bollar till matchuppvärmning.

 

Hur beställer man kläder till sitt lag?

 

Utse en person i laget som har ansvar för beställningar. Den personen får en inloggning på Stadium av kansliet där man själv kan lägga beställningar för laget, till exempel träningsoveraller. När man är inloggad kan man lägga in vilka initialer som ska stå på kläderna.

Har man frågor om klädbeställningar kan man kontakta Daniel Axelsson på Stadium Teamsales som är vår kontaktperson där, daniel.axelsson@stadium.se.

 

Vad får man för sin medlems/träningsavgift?

 

Spelarlicens, försäkring, serieanmälan, domararvoden betalda, träningstider, matchtider, material till laget (bollar, koner, västar, sjukvårdsmaterial, målvaktsutrustning till de yngsta lagen, matchställ tillhandahålls, pike till samtliga ledare, fritt inträde på Herr A och Dam A:s matcher, ledarutbildningar betalda, domarutbildningar betalda, hjälp med administration från kansliet med bland annat serieanmälan, licensiering, träningsscheman, matchläggning, materialutdelning och domartillsättning.

 

Hur lämnar jag in förslag till styrelsen?

 

Maila till styrelsen@skoghallsinnebandy.se.

 

När kan jag visa mitt utdrag ur belastningsregistret?

 

Ta kontakt med kansliet via markus@skoghallsinnebandy.se och gör upp en tid när du kan komma till kansliet och visa ditt utdrag.

 
Våra huvudpartners
Profilguiden