SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy
FAQ

Hur entrén funkar på A-lagsmatcherna?

Antingen har man förköpt biljett eller så vill man köpa sin biljett på plats i arenan. Nedan finns instruktioner för båda varianterna.

 

Vid köp på plats i arenan

Medlemmar under 18 år samt barn under 15 år går in gratis. Övriga som inte har säsongskort betalar och då är det bara att trycka i hur många de är (inte de små barnen) sen klickar du till nästa sida och frågar vart dom vill sitta och vilken rad för att det ska kunna få en sådan bra plats för dom som möjligt. Nästa steg som du kommer till är sista momentet där du skriver in mobilnumret till den som ska betala och sen ska det komma upp på deras swish så att dem kan godkänna med bankid. Sen får dem sina biljetter ur automaten. När det är klart klickar du på påbörja nytt köp för att börja ett nytt köp.  

 

Vid förköp

Det finns en app i din telefon som du får ladda ner. Om du inte redan har den och den heter Biljettkiosken QR-entre. Skanna av deras QR koder som är biljetter eller säsongskort.

 

Instruktionsfilmer finns nedan!

 
 
 
Våra huvudpartners
Profilguiden