SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoghalls Innebandy

Stöd Skoghalls Innebandy!
Var med och stöd Skoghalls Innebandy genom antingen Svenska spels Gräsroten eller genom ditt Stadium-medlemskap utan att det kostar Dig en krona extra! Läs mer hur du gör nedan!
Svenska spels Gräsroten
Vi är med och delar på 50 miljoner! 
Skoghalls Innebandy är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå. Välj oss - Skoghalls IBK - som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är vi med och delar på pengarna. Du gör det i din spelbutik, på www.svenskaspel.se eller genom att ringa Svenska Spels Kundservice på 0770-11 11 11. Tack för ditt stöd!
Koppla ditt Stadiumkort

Stadium är vår stora samarbetspartner för inköp av bollar, matchtröjor, skor, västar, klubbshopsvaror mm.

 

Du som spelare, förälder eller supporter kan hjälpa till att stötta föreningen genom att bli medlem hos Stadium och koppla ditt Stadiumkort mot Skoghalls Innebandy. Förutom att du stöttar föreningen genom att Stadium då ger oss en provision (3%) på samtliga inköp hos Stadium, så får du givetvis även en egen bonus från dem på ditt personliga Stadiumkonto.


Instruktion om du INTE redan är Stadiummedlem

Gå in på www.stadium.se

  1. Klicka vidare på "Logga in"
  2. Klicka därefter på knappen "Bli medlem"
  3. Fyll i samtliga uppgifter som efterfrågas. Tänk på att det är viktigt att personnummer fylls i på rätt sätt efter det angivna formatet.
  4. Därefter godkänner du villkoren genom att bocka i rutan "Jag godkänner användarvillkoren för www.stadium.se"
  5. Klicka sedan på "Bli medlem"

(Stadium Member/Cardnummer: Detta fält används för att kunna hålla samman det nya kortet med ett redan befintligt kort i hushållet som det finns det finns ett sådant. Vill man koppla samman korten vid senare tillfälle så hjälper gärna Stadiums kundservice till med det)

 

De bokstäver som ska fyllas i från rutan längst ner ska endast anges som versaler och siffror.

 

Har du några frågor kring inloggningen så går det bra att kontakta Stadiums kundservice på telefon 0771-499 499. De har öppet Måndag – Fredag 8-17.


Instruktion om du redan är medlem men ALDRIG varit INLOGGAD på www.stadium.se 

Är du redan medlem på Stadium men aldrig varit inloggad på www.stadium.se, följ anvisningarna nedan.

 

1. Gå in på www.stadium.se

2. Klicka vidare på ”LOGGA IN”

3. Klicka sedan vidare på länken ”Redan medlem i butik”

4. Där fyller du i samtliga uppgifter som efterfrågas. Tänk på att det är noggrant att personnummer fylls i på rätt sätt efter angivet format. De bokstäver som ska fyllas i från rutan längst ner ska endast anges som versaler och siffror.

5. Klicka sedan på ”Aktivera min sida”

 

Har du några frågor kring inloggningen så går det bra att kontakta Stadiums kundservice på telefon 0771-499 499. De har öppet Måndag – Fredag 8-17.


Hur gör jag för att stödja min förening när jag har blivit medlem på Stadium?


Logga in här för att stödja Skoghalls Innebandy (Skoghalls IBK)

  1. Klicka in på ”Stöd din förening”

 

En sida kommer då att visas, där söker du fram den förening som du vill stödja genom att skriva in föreningsnamnet - Skoghalls IBK - i sökrutan, de alternativ som finns kommer då per automatik upp och du väljer din förening genom att klicka med musen.

 

Glöm inte att spara! Stort TACK för Ditt stöd!


 
Våra huvudpartners
Profilguiden